De rimpelrock-‘n-rollers van het Vlaams ABVV

11 augustus 2012 was het weer zover: Rimpelrock. Naast enkele topmuzikanten, waren op de festivalweide van Kiewit onze gewestelijke afdelingen van de ABVV-senioren ook van de partij.


6 bussen militanten

De stand van de onze ABVV-senioren stond er allesbehalve wezenloos bij. "Grijs en wijs" waren onze medewerkers meer dan bereid iedereen te informeren. Ze spande zich meer dan in om onze ABVV-boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Zo waren de ABVV'ers met maar liefst 6 bussen militanten afgezakt naar de weide op Kieviet. Het werd een echt leerrijke, gezellige en, jawel, vooral zonnige dag.

Vandaag is Rood

De 27.000 rimpelrockers konden genieten van muzikale toppers zoals de Engelse Tom Jones of de Nederlander Marco Borsato. Organisator Chokri Mahassine (eveneens de man achter Pukkelpop) liet weten dat Borsato een meer dan volwaardig afsluiter was. Ook van Belgische bodem waren er een trits sfeerbrengers van de partij, zoals Will Tura en Christoff.

Wil je de ABVV-seniorenstand volgende keer graag een bezoekje brengen? Twijfel dan zeker niet en houdt de websites van de gewestelijke afdelingen in de gaten. Zeker de moeite!

Meer info?

Wil je nog even mee- of nagenieten? Dat kan. Hieronder heb je een reeks foto's.

Anderzijds hebben we ook deze compilatie voor jullie.

In beeld