Gent-Dampoort en Campo Santo Anders Bekeken

Zaterdag 23 november 2019 (VOLZET)

Vanaf Gent-Dampoort duiken we in de arbeiderswijken naar het Groot Begijnhof.


Wat krijg je te zien?

Misschien herken je dit wel als het decor van de televisiereeks ‘In Vlaamse velden’. Langs het gemeentehuis van Sint-Amandsberg wandelen we naar Campo Santo, de begraafplaats waar vele bekende kunstenaars en politici begraven liggen zoals Jan Hoet, Marc Sleen, Luc de Vos en Wilfried Martens.

Wil je mee?

Vul onderstaand formulier in. Na betaling van 5 euro per persoon op rekening BE79 8777 9643 0233, met vermelding ‘Gent Dampoort Anders Bekeken', wordt je inschrijving definitief. We spreken af aan het station van Gent-Dampoort, de wandeling start stipt om 10u00 en eindigt om 13u00. Het parcours is soms hobbelig, draag stevige schoenen.

Inschrijvingsformulier Gent-Dampoort en Campo Santo Anders Bekeken 23 november 2019

Overeenstemmend de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer geeft Linx+ je gegevens NIET weg aan derden!

Deze rekensom dient ingevuld te worden ter controle. Vul de juiste uitkomst van de rekensom in het lege vak in.Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid, surf dan naar http://www.vlaamsabvv.be/privacy.

Contact

  • Dorine Deloof - Administratief Medewerkster - 02 289 01 81