Charleroi Anders Bekeken

Zaterdag 14 december 2019

Charleroi heeft vele namen: de lelijkste stad, de metropool van Wallonië, het centrum van vernieuwde urbanisatie, de stad waarin de sociale zekerheid werd geboren.


Wat krijg je te zien?

We bekijken de make-over van de stad Charleroi: van vroegere industriële en artistieke glorie naar een vernieuwde stad in volle heropbouw. Wat is de onderliggende stadsvisie en wat is de plaats van de kleine man in dit nieuwe geheel?

Wil je mee?

Vul onderstaand formulier in. Na betaling van 6,5 euro per persoon op rekening BE79 8777 9643 0233, met vermelding ‘Charleroi Anders Bekeken ', wordt je inschrijving definitief. We spreken af aan het station van Charleroi, de wandeling start stipt om 10u00 en eindigt om 13u00.

Inschrijvingsformulier Charleroi Anders Bekeken 14 december 2019


Ik zou graag geïnformeerd willen worden over de activiteiten van Linx+Wat doen wij met je gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens alleen om u te informeren over Linx+ initiatieven. Wij bewaren uw gegevens zo lang als nodig.

U kunt uw toestemming op ieder moment intrekken

Wanneer u dit doet, verwijderen wij uw gegevens en ontvangt u geen informatie meer van ons.Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid, surf dan naar http://www.vlaamsabvv.be/privacy.

Contact

  • Dorine Deloof - Administratief Medewerkster - 02 289 01 81