(0)

Selecteer Regio

Anders Bekeken: de Joodse wijk in Antwerpen 

Bezoek aan de synagoge, wandeling Joodse wijk met gids, uitwisseling en maaltijd bij het bekende koosjer restaurant van de Hofmann broers; ‘Hoffy’s’ (bekend van TV en Jeroen Meus). Deze culturele activiteit staat open voor jong en oud! De focus ligt ook hier op ontmoeting en uitwisseling.

Brussel tijdens de eerste Wereldoorlog Anders Bekeken 

Talloze plekken in de stad zijn getuige van de Grote Oorlog. Brussel Anders Bekeken neemt je op 27 januari mee langs sporen van de wereldbrand. Beelden, gebouwen, doorspekt met verhalen het alledaagse leven en verzetsdaden van de gewone man.

Gent Anders Bekeken 

Op zaterdag 24 februari 2018 wandelen we door Gent, benoemd tot hoofdstad van Oost-Vlaanderen en in de volksmond gekend als de stad van de stroppendragers. Heb je interesse in Gent en nieuwsgierig naar die anders-bekeken-bril? Aarzel dan niet.

Koekelberg Anders Bekeken 

Op 28 april gaan we op ontdekkingstocht langs het mooie Elisabethpark, de kleine steegjes, verdwenen brouwerijen, chocolade- en koekjesfabrieken,…

Leuven Anders Bekeken: Vaartkom 

Wat vroeger het economische hart van Leuven was, is tegenwoordig een populaire buurt aan het worden. Meer en meer worden de getuigen van de oude industrie over- of verbouwd, of gewoon tegen de grond gesmeten. Wandel mee op 30 juni 2018.

Stad Anders Bekeken in het voorjaar van 2018 

Met kant en klare stadswandelingen en fietstochten, serveert Linx+ je de geschiedenis van de gewone man en vrouw.

Turnhout Anders Bekeken 

Kom met ons mee op 31 maart 2018 naar Turnhout. En ontdek een Turnhout dat je nog niet kende…

Wandel je mee? Boek nu al je lentewandeling met ons. 

Deze lente kan je genieten van alweer bijzondere te ontdekken plaatsen in Brussel, Turnhout, Koekelberg, Brugge en Leuven.