Brussel, pierewaaien met Bruegel

Zaterdag 19 oktober 2019 (VOLZET)

We wandelen door de Marollen met Bruegel als rode draad en inspirator.


Wat krijg je te zien?

De visuele kracht van zijn werk en de humor waarmee hij de mens een spiegel voorhoudt tonen ons een wijsgerig humanist. Deze wandeling is een uitnodiging om over de schouder van Bruegel naar het leven van vandaag te kijken en Brussel alweer van een andere kant te ontdekken.

Wil je mee?

Vul onderstaand formulier in. Na betaling van 5 euro per persoon op rekening BE79 8777 9643 0233, met vermelding ‘Brussel Bruegel', wordt je inschrijving definitief. We spreken af aan het station van Brussel Centraal, de wandeling start stipt om 13u30 en eindigt om 16u30.

Inschrijvingsformulier Brussel Anders Bekeken 19 oktober 2019

Overeenstemmend de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer geeft Linx+ je gegevens NIET door aan derden!


Ik zou graag geïnformeerd willen worden over de activiteiten van Linx+

Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid, surf dan naar http://www.vlaamsabvv.be/privacy.

Contact

  • Dorine Deloof - Administratief Medewerkster - 02 289 01 81