De jobs die we willen

De nieuwe campagne van FOS

Waardig werk is de toekomst! Nieuwe technologieën en nieuwe manieren van tewerkstelling veranderen hoe we produceren en werk organiseren. Tijd om mens en milieu centraal te zetten en onze toekomst in handen te nemen. Zo krijgen we de jobs die we willen!


Waardig werk is de toekomst!

De nieuwe campagne van FOS pakt de wereldwijde manier van produceren en consumeren aan. Praktijken die leiden tot ongelijkheid, klimaatverandering en onzeker werk. Gooi het roer om!
Ook jij kan het verschil maken. Of je nu beleidsmaker, een bewuste (ex-)werknemer, student, huisvader, -moeder of bedrijfsvoerder bent. Ontdek het zelf! En speel mee het Unter-spel.

 

Wereldwijd en internationaal

De toekomst is nu! Gedaan met de afbouw van waardig werk, om toch maar meer winst te maken. Voor iedereen wereldwijd een toekomst met een goede job, werkzekerheid, sterke arbeidsrechten, sociaal overleg en met een sociaal vangnet als je ziek, oud of werkloos bent: dat is ons streefdoel. Waardig werk in een wereld in verandering is mogelijk. Lokale vakbonden, verenigingen, ledenorganisaties en activisten geloven er alvast in. Ze maken in hun directe omgeving het verschil, maar voeren hun pleidooi ook op internationaal niveau. Op onze solidariteit kunnen ze rekenen.
Met de campagne ‘De jobs die we willen’ brengen we de straffe verhalen van die mensen en organisaties naar buiten. We stappen naar beleidsmakers en naar de vrouwen en mannen in de straat en vragen hen om een deel uit te maken van de golf van positieve verandering. Want een solidaire toekomst voor iedereen, met de jobs die we willen: het kan!

 

Contact

  • Dorine Deloof - Administratief Medewerkster - 02 289 01 81

Andere sites