Wat doen de ABVV-loopbaanbegeleiders voor jou?

De loopbaanbegeleiders van het ABVV begeleidden al meer dan 2500 werknemers in hun loopbaan. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wat mag je van ons verwachten?


Kwaliteit op maat

Onze loopbaanbegeleiders leveren kwaliteit op jouw maat. Zij staan uitgebreid stil bij wie jij bent, jouw kwaliteiten en interesses. In een vertrouwelijke sfeer ga je samen op zoek naar weldoordachte mogelijkheden.

De ABVV-loopbaanbegeleiders volgen nauwgezet de evoluties op de arbeidsmarkt. Zo kunnen ze je een idee geven over de haalbaarheid van jouw plannen. Een realistisch oriëntatie, daar staan zij voor.

Bovendien hebben ze oog voor je onzekerheden wanneer je je werk in vraag stelt en een nieuwe stap waagt. Die onzekerheden beantwoorden de loopbaanbegeleiders met de juiste informatie.

Zij staan in nauw contact met andere deskundigen binnen het ABVV zodat zij de meest actuele informatie op maat van uw werksituatie kunnen verstrekken:

  • tijdskrediet,
  • loon,
  • eindeloopbaan,
  • ontslagregelingen,
  • vrijwilligerswerk, ...

We houden je dus perfect op de hoogte van al je rechten en je plichten als werknemer, welke keuze je ook maakt op de arbeidsmarkt!

Contactbon

Ik wens loopbaanbegeleiding te volgen ...


Ik wil loopbaanbegeleiding volgen in *


















Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid, surf dan naar http://www.vlaamsabvv.be/privacy.

Lees ook

Zoek op trefwoord

loopbaanbegeleiding