Keuzes maken in je loopbaan?

Het ABVV helpt je!


Heel wat mensen voelen zich niet goed op hun werk en willen graag een andere richting inslaan. Maar van job veranderen is gemakkelijker gezegd dan gedaan… Er zijn heel wat financiële of praktische bezwaren. Zal ik evenveel blijven verdienen? Is de nieuwe job te combineren met mijn gezin? Moet ik een bijkomende opleiding volgen? Onze loopbaanbegeleiders weten raad bij het bepalen van je loopbaankeuzes!

“Ik zat in de knoop met mezelf. Er moest verandering komen maar ik wist niet hoe of wat. Ik heb intussen ontdekt waarom het in mijn huidige functie niet altijd vlotjes verloopt. Dankzij de loopbaanbegeleiding heb ik de juiste beslissingen kunnen nemen.”

Patricia, 51 jaar

“Sinds de geboorte van mijn dochter vind ik het moeilijk om werk en gezin te combineren. Ik heb nu een idee van de verschillende mogelijkheden en ben klaar voor een nieuwe wending in mijn leven.”

Kelly, 33 jaar


“Het helpt om iemand te spreken die je bepaalde inzichten geeft. Iemand die volledig buitenstaander is kan een verfrissende kijk hebben. Zelf zie je dat niet altijd omdat je teveel en te lang in een bepaalde richting kijkt.”

Rajit, 44 jaar

 

Waarom loopbaanbegeleiding volgen?

Omdat loopbaanbegeleiding je helpt een goed doordachte en realistische keuze te maken! Via oefeningen krijg je meer inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wil. Je leert welke waarden voor jou belangrijk zijn en welke werkomgeving je het meeste voldoening geeft. We kijken vervolgens naar welke jobs het best bij jou passen, en of er een opleiding nodig is of niet. Tot slot maak je samen met je loopbaanbegeleider een persoonlijk ontwikkelingsplan met daarin alle concrete stappen om je doel te bereiken. 

Ja, ik wil een afspraak of meer info


Ik wens loopbaanbegeleiding te volgen in *
Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Klik hier als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid.

Gratis voor ABVV-leden
Nog geen lid? Word het dan snel!

  •  Toegang tot al onze dienstverlening
  •  Op de bres voor jouw rechten
  •  Gratis cursussen
  •  ...