Bestel nu het boek ‘Voor de kost: 40 mensen over hun job en werk‘

Hoe gaat het met het werk in Vlaanderen? Hoe zijn jobs geëvolueerd? Hebben sommige beroepen nog wel toekomst? Dit boek verscheen ter gelegenheid van 40 jaar Vlaams ABVV. Bestel het boek hier voor slechts 20 euro, verzending inbegrepen.


Hebt u dat ook als u de krant doorbladert of naar het nieuws kijkt: als het over werk gaat, lijkt het nooit over de werknemers te gaan. Of over diegenen die werk zoeken. Experten toveren statistieken en begrippen uit hun hoed als tekorten, competenties of arbeidsmobiliteit. Steriele bewoordingen die maar met heel veel moeite over ons lijken te gaan.

Als vakbond worden we met die begrippen geconfronteerd rond de onderhandelingstafels met werkgevers of het politiek beleid. Maar op het terrein zie je een mens van vlees en bloed met een concrete job: een trambestuurder, een dokwerker, een leerkracht… Met werk dat hem of haar bezwaart of gelukkig maakt…

‘Voor de kost: 40 mensen over hun job en echt werk’, zo heet het boek dat we uitbrachten naar aanleiding van 40 jaar Vlaams ABVV. Dit boek laat de échte experts aan het woord over wat er zich afspeelt op de arbeidsmarkt: de werknemers, de werklozen, de gepensioneerden… 40 verhalen over wat er zich echt afspeelt op de werkvloer.

 

Bestelformulier Boek ‘Voor de kost‘


Maak je keuze *
 

Privacy: Wat doen wij met uw gegevens? Wij gebruiken uw gegevens alleen om u te informeren over Linx+ initiatieven.

Wij bewaren uw gegevens zo lang als nodig. U kunt uw toestemming op ieder moment intrekken. Wanneer u dit doet, verwijderen wij uw gegevens en ontvangt u geen informatie meer van Linx+.Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Klik hier als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid.

Lees ook

Zoek op trefwoord

congres