Concerten voor menselijkheid

4 april 2024  - Actualiteit
Image
505 concerten

Kom op zondag 5 mei 2024  naar het Sint-Jansplein in Antwerpen voor een groot muziekevenement: 505 - Concerten voor menselijkheid. Kom met je kinderen, je vrienden, je buren, je grootouders of alleen. En luister de hele dag naar een gevarieerd programma aan muziek en sprekers. Samen spreken we ons uit voor een menselijke en rechtvaardige samenleving. 

 

 

Zo’n 60 muzikanten en sprekers delen op zondag 5 mei het podium op het Sint-Jansplein in Antwerpen. Brihang, Eefje de Visser, Stikstof, Bart Peeters, Laura Tesoro, Selah Sue en Portland. Bij de sprekers zitten onder meer Elisabeth Lucie Baeten en Joris Hessels. Zij komen vertellen over discriminatie, armoede en andere actuele thema’s.

505 - Concerten voor menselijkheid (lees: 'vijf nul vijf') is een initiatief van een grote groep geëngageerde burgers, gesteund door artiesten, de cultuur- en eventsector, het middenveld, organisaties en bedrijven. En allemaal willen we één ding: leven in een menselijke samenleving. Vol enthousiasme en op vrijwillige basis bundelen we onze krachten. We zijn met velen om een duidelijk statement te maken. Vlaams ABVV steunt dit evenement.Hier vind je alle info. 

 Tot dan! 

505 concerten voor menselijkheid